tirsdag 4. november 2014

So far, so good

4.November

Jeg vil starte med å si at jeg har blitt ganske vandt med å bo her i Malta, jeg begynner nesten å glemme hvordan det var i Norge. For å si det sånn vet jeg ikke om jeg gleder meg eller gruer meg til se snø igjen. Så langt har det vært mange gode opplevelser. 

Fotball kamp 10. oktober


Jeg har bl.a vært på fotball kamp mellom Malta og Norge med Andreas og Cecil (Engelsk læreren fra EIE) Det ble seier til Norge 3-0 og det var akkurat det vi håpet på også, hvertfall jeg og Andreas kanskje ikke Cecil, men sånn er det. 

Bilde av kampen

Jobben


Jobben har vært helt supert. Trives mer og mer for hverdag som går. I det siste har vi skrudd på pc'er som har vært defekt eller ødelagt. Vi har tatt ut komponentene som forsatt er brukbar, som CMOS batteriet, RAM, Harddisk, Grafikk kort, strømforsyning etc. 

Vi spiller fotball en eller to ganger i uka på jobben og da spiller vi avdeling mot avdeling, det er bare HELT konge spør du meg. 

Jeg pleier å jobbe fra 08:00 - 16:00 eller 17:00 Det varier på hvor mye det er å gjøre på jobben. 

Transport


Transporten her er ikke helt til å stole på, hvertfall ikke tidlig om morgen.. Jeg merket jo stor forskjell når skolen begynte, det ble plutselig MYE mer trafikk. Da vet man aldri hvor sen bussen blir eller hvor fort den kommer seg fra A til B. Men etter skoletid blir trafikken som regel litt bedere. 

Mosta

Mosta, er ganske fin by. Det er spesielt 1 kirke jeg liker, Rotunda kirken i Mosta. Det er den fineste kirken jeg har sett i Malta hittil. Dessuten liker jeg atmosfæren i Mosta, rolig og fint utsikt til kirken nesten uansett hvor du står i sentrum. Ikke bare det, men favoritt restauranten min ligger rett ved kirken. Der pleier jeg som regel å ta en kaffe kopp etter jobb.

Rotunda i Mosta

Søndager


Vi pleier som regel å prøve å få til tur til stranda hver søndag når det er fint vær. Da er alle butikkene stengt uansett. Aldri feil å bare ligge der hvis det er varmt nok :) 

Golden Bay

Tilbakereisen

Nå er det ikke så fryktelig lenge til vi skal reise tilbake heller, litt over 4 uker. Jeg skal innrømme at jeg ser litt fram til det også, men jeg synes at tiden her i Malta går utrolig fort.  


Zakaria








2 kommentarer:

  1. Hei Zak & co fine bloggartikkler om Malta. Jeg bor her og nå ser vi etter flere nordmenn som søker jobb.
    Det blomstrer av jobber i Malta. Og flere vil det bli. Nordmenn er meget ettertraktet her nede!

    Etter 15 år i internasjonal spillebransje har jeg opplevd mye og dette vil jeg gjerne dele noen tips med folk nå som jeg har flyttet fra England til Malta.
    Jeg får ukentlige emails og meldinger på Facebook fra både jobbsøkende nordmenn og intense rekruttere fordi norske personer er "veldig ettertraktet" her i Malta. Min trackrecord er vel at jeg har hjulpet et 20-talls personer til å skaffe seg gode jobber i bransjen. Men dette er noe jeg ønske å jobbe mer med fremover.

    Folkens, ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål, ønsker direkte kontakt med selskaper og trenger hjelp mtp gaming rekruttere. Jeg har skrevet en liten informasjonstekst om Malta-jobbmarkedet.

    http://riktigcasino.com/articles.php?a=Hvordan-få-seg-jobb-i-spillbransjen?

    Men det viktigste er at jeg kjenner både selskaper og rekruttere, og jeg er veldig direkte i min kommunikasjon. Support-agent? Markedsføringshjerne? Event-planlegger? IT-ekspert? Ta kontakt om du er lysten på Malta-jobb eller trenger noen tips eller råd.

    Du finner meg på Twitter @vegasallan

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett